Ihanat häätarvikkeet Hääparatiisista

VARASTON TYHJENNYS. Kaikki tuotteet -80% koodilla: VARASTO80.

ETUSIVU_KYNTTILAT

Toimitus_-_tuotekategoriat_61

      UUTTA_10

      Ilmapallot_647

      Kyltit_647

      Haateemat_2

      Kakunkoristeet

      KARKKIBUFFET_2

      Vieraskirjat

      Saippuakuplat

      Kankaat_13

      Poytakoristeet_2_xs        

      Nauhat_1         

Instagram

 


Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä ja vastauksia osiosta löydät vastauksia yleisimpiin asiakkaiden esittämiin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, otathan rohkeasti yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla asiakaspalvelu@haaparatiisi.fi.

Neuvoja ja vinkkejä häiden järjestäjälle

Vaikka häiden järjestäminen onkin usein mielekästä puuhaa, voi hoidettavien asioiden runsas määrä aiheuttaa stressiä häiden järjestäjälle. Moni pieni yksityiskohta voi unohtua tai jäädä kokonaan huomioimatta. Pyrimme kasaamaan sivulle olennaisia vinkkejä häiden järjestämiseen liittyen, sekä häätarvikkeiden ja hääkoristeiden valintaan liittyen. Häätarvikevalikoimamme on jaettu kategorioihin, joita ovat mm. suositut pöytäkoristeet, vieraskirjat, hääkakunkoristeet sekä paikkakortit.

Sähköpostilla voi kysyä neuvoa häiden järjestämiseen liittyvissä mieltä askarrutavissa kysymyksissä. Mikäli emme osaa neuvoa asian suhteen, pyrimme selvittämään, mistä lisätietoa asiaan löytyisi.

Mikäli sinulla on ideoita ja vinkkejä, joita haluaisit jakaa, voit laittaa ideasi sähköpostilla ja lisäämme sen tälle sivulle. Jokaisesta hyödyllisestä vinkistä ja ideasta tarjoamme 10% alennuksen tuotteistamme.

Onnea tuleville pareille!

Nyt kannattaa katsoa kesäalesta löytyviä tuotteita. Tällä hetkellä alennuksesta löytyy mm. suosituimmat saippuakuplat.

Mukavaa kesää!