Polttarit kamppailulajin merkeissä Imatralla

Tuotenro: PKMI823
150,00 / h
Hinta sisältää arvonlisäveron

MMA_Imatra

 

MMA Imatra ry on on monipuoliseen lajitarjontaan panostanut kamppailulajikeskus, joka sijaitsee Imatran kauppakeskus Mansikkapaikassa. 

Lajitarjontaan kuuluu mm. Vapaaottelu, Brasilialainen Jiu-jitsu, lukkopaini, potkunyrkkeily, thainyrkkeily sekä kuntonyrkkeily. 

Nyt Hääparatiisin kautta on mahdollista järjestää ikimuistoiset, vauhdikkaat polttarit kamppailulajin merkeissä tällä monipuoliseen lajitarjontaan panostaneella salilla Imatralla. Palvelun kesto on n. 60 minuuttia. Harjoitus on räätälöitävissä tilaajan/tilaajien toiveiden mukaan. Ennen  harjoituksia käydään läpi turvallisuus ohjeistus sekä tarjotaan tulevalle sulhaselle/morsiammelle turvallinen "selkäsauna" kokemusta unohtamatta. Harjoituksia vetävät ammattilaisvapaaottelijat.
 
Hintaan sisältyy henkilökohtaiset hammassuojat tulevalle sulhaselle/morsiammelle. Lisäksi paikan päällä voi lainata kypärän, hanskat, jalkasuojat, alasuojat lajin vaatimusten mukaan.
 
Palvelu tulee varata viimeistään 10 vuorokautta ennen ja perua viimeistään vuorokautta ennen varattavaa/varattua aikaa. Aikatiedustelut joko soittamalla tai laittamalla viestiä sähköpostin välityksellä. 
 
Palvelun voi maksaa paikan päällä käteisellä ennen harjoituksen alkua tasarahalla tai pyytää laskua, joka tulee maksaa viimeistään edeltävänä päivänä sekä tulostaa verkkopankin maksuerittely mukaan.
 
 
Yhteydenotto:
Mikko Suvanto
040 832 0790
Selaa tätä tuoteryhmää: Polttaripalvelut
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot